UDSKIFTNING AF VINDUER

Midtfyns Låseservice

Udskiftning af vinduer udføres af glarmester

Hos Midtfyns Låseservice tilbyder alt glarmesterarbejde, herunder udskiftning af vinduer. Skal du have nye vinduer i Årslev, Odense, Ringe eller et andet sted på Fyn, så tag vores glarmester med på råd. Han er altid klar med råd og vejledning.

Vores glarmester kan fortælle dig alt om fordelene ved de forskellige typer af vinduer. Udskiftning af vinduer er en af de nemmeste måder at energiforbedre dit hus. Det har en stor målbar effekt, og vi vil vejlede dig gennem hele processen. Vi sætter desuden en stor ære i at passe på dine ting, mens vi arbejder hos dig.

Lavenergiruder, termoruder og sikkerhedsglas for private og erhverv


Når det er blevet tid til at skifte vinduer, så overvej om der skal skiftes til lavenergiruder. Det vil sikre dig en langt bedre varmeøkonomi, fordi de holder varmen inde. Dog koster lavenergiruder lidt mere end de traditionelle termoruder, men en simpel tommelfingerregel er, at de har tjent sig ind på de første tre år.

Renovering af døre og vinduer


Vi udfører endvidere renovering af døre, vinduer og gulve. Vores erfarne tømrermester er altid klar til at løfte dine opgaver, og det er selvfølgelig altid med fokus på kvalitet.

Vi monterer naturligvis vinduerne, når det passer jer bedst. Vores specialuddannede glarmester vil altid yde den bedste service, da vi lever af tilfredse kunder.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Prisen for udskiftning af vinduer afhænger blandt andet af, hvilken type vinduer du ønsker. Vælger du eksempelvis lavenergiruder, koster de en højere pris end termoruder, men omvendt får du en lavere varmeregning.

Kontakt os for rådgivning eller et uforpligtende tilbud på 62 67 13 46

eller e-mail carsten@reitz.dk

Kontakt info

26 24 13 46

Midtfyns Låseservice


Tvekildevej 21

5856 Ryslinge


CVR: 21434981